Thursday, 22 March 2012

pnye la stress aq klmarin
y la,pgi 2 aq adew exm,pnye lastrgle stdy smpai lppy aq aq ltak jew ats mja
ps2 blew abs fnal ai 2,aq blk ah kat blk mmber aq
ya allah,trkjut aq blew dpt tau lappy aq tlh hlg
y la,spa x ckit nk knew ckp kat prents aq
nk gnew utk stdy,ya allah,bn2 la hmbamu ini
aq xmnt utk bls dmdam kat org 2,just utk plagkan blk lppy aq 2,y la,da bnyak da bndew jdi n ni yg pling truk aq knew pikul
geng at uthm,tlg erk bn2 aq,

Monday, 19 March 2012

thnk a lot friend

kauorg msk ingt lagi x tntg bdaq prmpuan yg aq ctew dia,sbb dia aq bnyk brbah kan
mlm ni blew aq blk stdy,aq tgk dia adew shre link kat aq
perghh,mla2 aq tgk link 2 laen glew asew
p x tau ah btol x p yg aq asew 2,p algkah indah kan cnta 2 klau ssorg 2 btul cnta ssorg 2 ats  sbb yg dtntut dlm agma
cnfrm cnta mrka mndpt krniaan n kbrktan dri yg ats snew
mgkin aq ni awl ag kot nk fkir tntg cnta nim
y la,sbb cnta jgk aq brbah,so,aq rsew baek tggu cnta dri Allah yg kurniakan untuk aq
Insyallah n aminnnn
http://www.youtube.com/watch?v=bhnQOCSBrIw

Sunday, 18 March 2012

rindu

skunk ni kan aq tgh fnal exm sem ni
so,t abs nk blk,tpi.........
adew bnyk mslh lak mnmpa aq ni
aq rse ni pon sbb aq jgk kot x pndai nk cver
mla2 dmm,sdih nye nk ckp kat fmly aq,p kalau aq ckp
cnfrm diorg rsau ngn exm aq
aq x nk la diaorg rsau coz aq bnyk da uat mrka kcwe dgn dri aq ni
ps2 msew aq dnner tdi,aq sent mcg kat mak sdar aq suh nnek aq call aq
ps2 tbe2 mak aq lak yg call
perghhh,x tau aq nk jwb apew
akhrnye klntong ah jwb nya
ps2 bru nnek aq call,aq ctew kat nnek aq aq x dew duit nk blk,nk bli tket,nnek aq tnye npew x ckp kat umi
aq ckp x nk ah mx duit,da bnyk da aq mx duit ngn dia
aq x nk ah hdup aq nk nysah prents aq
ps2 aq sruh nnek aq jlas ah kat mak aq
tbe2 lak,nnek aq tpon ckp suh blk gak
umi aq psan kat nnek aq npew x ckp duit x dew,dia ttp sruh aq blk gak
y la,da brpew bln da aq x jmpa adq2 aq n fmly aq
indu gak kat diorg,yg plig aq indu adk laki aq yg kcik 2
biar pon umr dia just 7 thun,p prngai mnglahkn aq lol
siap pndai ajak aq nk gduh,perghhhhh,apew lgi aq,aq lagi la ska
siyap gduh btol2 lol,knew pnmpr ckit,ps2 trus ngis,kshan,
sbb 2 aq indu kat dia,dia tmpt aq nk lps gram,hhpy,n 1 ag yg plg pntg
dia lah yg blh jdi alsnn utk aq kuar ngn kwn2 aq,hehehheheheh
mis u amirul fitri,n nur syahirah bin n binti halimmm



Saturday, 17 March 2012

sdih.........:(

smlm mgkin hri last kot aq skype ngn bdaq 2
sdih nye asew......
p x p la skrngnye aq dpt bgi hdiah utk dia kan
wlaupon dia just bdaq scol,p aq hppy gak ah skype ngn dia
sprting n open cgt2
klau nk chat or skype ngn dia trpkse la aq tggu dia dlm msew sbln ag
perghhhhhhh,lma 2.....
mnysal smlm aq x mnx nmbr fon dia la
p blew aq fkir blk,uat p nk mx nmbr fon dia,dia kan mkwe org
n aq x nk la dia fkir ktaorg kwn n aq ambk ksmptn dgn mx nmbr fon dia
nnty ape plak kan kta dia
aq just doa agr dia luck in stdy nhhpy alwys at scol 2'
tc cik farah erk n thnks coz accept me as ur friend..:)

Friday, 16 March 2012

alhamdullillah

sykur aq ai ni coz dpt jwb exm tdi
alhmdullah ya allah,kau tlh bn2 hmba mu ini
n sowg lgi utk bdaq it 2,klau sbb dia,aq x kn mngis msigmah dri aq
smpai sbuh tdi aq x dpt tdr,p lps slat sbuh tdi,alhmdullilah
ya allah,ko brikan lah kjayaan kpd si bdaq 2
n btol apew yg dia ckp,klau adew solan yg x dpt jwb,sdkah al-fatihah tok lcterer p nsb baek juat 1 solan yg 4 mrks jew aq x dpt jwb,lga ckit aty,n aq tkad mlai skunk ni,aq akn ubh dri aq
n akn trma sgla nshat org 2,insyallah
aminnnn

Wednesday, 14 March 2012

tman lma2 cinta lol

semalam aq smpat chat skjap jew ngn dia
y la,skunk ni mggu fnal exm kan,so x dew msew ah tuk aq on sgat
sblom ni,ktaorg alwys gduh2 cam bdaq kcik time scol
p x sgka lak bnda 2 akan mndtgkan prasaan laen,
aq ingt lgi time aq scol dlu,msew form 2,aq trpksa tkar skolah sbb bnyk mslah dsplin
dri skolah elit trpksew prgi k sklah biasa,sdihnye aq msew 2,smpai mnysal rsa and aq fkir x nk da buat lagi
blew aq pndah k sekolah bru 2,prngai aq bkn maen gila2 aq,ciap pndai smking,pnteng scol,rmpit la n so on(tdk dnyatakan)
p sjk aq knl bdaq 2
aq x tau knpa aq blh tgglkan smua prngai aq
aq ingt time 2 nk spm,abs wk2 scol,ktaorg adew kls tmbhan,so,trpksew ah knew tggu kat sekolah,
mmbr aq yg lain kuar g hsap rkok kat kdai p aq sowg kat dlm klas sbb trlpa bwak duit poket
tba2 dia dtg ngn kwn dia n tnya aq x kuar prg hsap rkok kew
terdiam aq skjap,
ps2 ktaorg sling ejek mngjek ah
kshan kat dia,lastly sbb dia thn ejekan aq,dia bgi duit kat aq suh aq prgi hsap rkok 2 tkt nnty mngntuk dlm kls tmbhan
x prcya aq
sjak hri 2,klau aq x dew duit nk bli rkok,aq mx ah gn dia
lma2 hbgn kmi smkin rpat glew ah,n msew 2 ktaorg dkt ngn exm spm
p aq dpt tau dia da ada pkwe da,sdih 2 adew ah,p aq stil lyan dia mcm dlu coz aq x nk dia thu aq adew prsaan kat dia,
time dia ctew hal pkwe dia dpn aq,bkn main mrh aq smpan dlm aty ni,p sbb aq tau aq  ni bkn ssiapa pon bgi dia,so,wat bdoh jew ah
p lps ktaorg da abs exm,aq dpt tau dia da brake da ngn pkwe dia,aq tnye dia 1 solan jew kat dia,dia x rse apew2 ke blew aq lyn dia cm2 kat scol dlu
n lstly ksdahn yg bnyak dgaan la.......................:)

Tuesday, 13 March 2012

takut n rsau

da la sem ni frst time aq ambk sbjek 2,n blew msk fnal lak,blh lak aq creless
ya allh,tkt nye nk tggu rslt kuar ni,msak aq klau pointer aq jtuh
ya allah,bn2 lah hmba mu ini
da la bnyk mslh yg mnmpa aq dan rkan2,
aishhhh,npew ah aq x jumpa jln kur ag nim
aq x tau p yg trbaek skunk nim,mood nk bljr tok fnal exm mmg da x dew da
bn2 ah aq kwn2
n thnks kpd ron sbb stil uat aq same ngn cra aq eh


Monday, 12 March 2012

knpa smua jdi brerubah

mlm ni ktaorg,group rmah sewa c1 tlh brkmpul utk mmbncang kan mslah ktaorg hdapi antara ahli msing2.
ktaorg just nk nshatkan jew bdaq 2 bkn utk mrahkan dia,
aq ckp trus trg klau aq x aggp dia kwan,da lma da aq pkul bdaq 2 mlm 2,p nk uat cmnew ats dsr kwan jew aq luah gnew mlut
prngai dia tu btol2 uat aq rse smcm jew tau x
p npew dia jdi brbah,ktaorg just nshat dia jew agr dia brbah
p lps 2,dia bkn main ag trik mka ngn aq n kwan yg lain,
ktaorg just nshat tok kbaikn dia n org laen gak
hrap dia pham jew ,x p ah klau dia x pham,p aq hrp bndew ni akn brbah

thing at all

mgkin ni kot blog terkhir aq sbb da bnyk da blog yg aq tlis,n smua nye dpt cmnet yg negatif,mle2 aq dgr lgu ni versi slow rock ah,prghh,best gler siut smpai aq ingt ksah aq ngn bdaq 2 dlu,p smpai skunk ag ktaorg still cntct,mgkin x dew jdoh kot
y la,dia kan hot,aq ni spew kan,wlaupom aq lyn dia mcm istri,p dia x prnh skli pon prduli kan aq,da la ktaorg cnta mcm spruh mti n cmni ending nye,spew x skit kan,p aq juat blh doakn jew tuk kbhagiaan dia 2
hrp dia alwys akn ingt aq kat cni

video